Mat til gribben? (Eller; ett kort resymè)

Hvordan fange en mann og holde på han er sørgelig enkelt:

En manns ego er vanligvis  den enkleste, mest banale  vei til hans hjerte.

Veien går ikke via magen.

Ikke penger.

Ikke en kvinnes slående vakre utseende.

Men hans selvfølelse er the yellow brick road til, om ikke landet Oz, så i det minste en mannelig sjel.

Hvordan man «fanger» en manns oppmerksomhet er utelukkende ett spørsmål om hvor langt man er villig til å gå for å fôre hans umettelige ego. Menn svelger iallefall uendelig kjapt enhver form for ros, oppmerksomhet eller sympati. Hans selvfølelse er som en svamp. Bekreftelse, bekreftelse og atter bekreftelse.

Mens en kvinne kan sultefôres i lange, uendelige tider uten den slags mat til sjelen, er en mann umettelig, grådig og bortimot umulig å stappe ferdig med egofyll.

For hans selvfølelse er som ett av universets svarte hull. Det suger til seg alt det kommer over. Som en galaktisk støvsuger i miniatyr, slurper mannen i seg alt han finner som kan fylle hans øre med go`ord om den viktigste person i der ganze welt:

Han selv.

Ikke bare er de aller fleste menn ute av stand til å sette ett annet menneske over sitt eget selv, men de mangler stort sett all interesse utover det som kan fungere som nødvendig fyllmasse til det uendelig sorte hullet.

For å kapre og holde på en mann, bør man smiske, lytte og alltid være enig. Pluss noen diskusjoner iblandt hvor man etter en viss tid anser seg som»beseiret». Alt handler om taktikk.

Sad.

But true.


19 svar i “Mat til gribben? (Eller; ett kort resymè)”

 • skellington Says:

  Det gjelder heldigvis ikke alle, jeg tror jeg har funnet den mannen som faktisk liker når jeg er uenig å kan få en diskusjon rundt et tema. Men min erfaring sier at du har rett i forhold til alle andre av det kjønnet jeg kjenner…

 • virre Says:

  Jeg vil ha en kvinne, hun må føre seg, se ut og være en kvinne med Franske maneèr:)) Stil er ordet, det må en kvinne ha innebygd i seg:))Ellers så må hun ha energi nok til og vite hvordan et møblert hjemm ser ut, og guts nok til og holde et hus i stand.

 • Wakka Says:

  Skellington: Det finnes hederlige unntak! Og de lar seg ikke manipulere inn i noe uten å faktisk ønske det selv. Men herregud.. Hvor mange finnes det av den sorten?

  Virre; Oooog…? Fortelle deg hvilken fabelaktig fyr du er 70 ganger pr dag.
  Hun må aldri være uenig, for da «forstår hun deg ikke». Eller hva?

 • skellington Says:

  Få veldig få, menn som kun tror på seg selv rundt andre er det verste jeg vet, når selvtilliten forsvinner som dugg for vinden. Det er da jeg er borte å, for å bygge opp noe som er morkent gidder jeg ikke 😉

 • wakka Says:

  Skellington; Det er faktisk forjævlig sørgelig at mangel på selvtillit er nærmest umulig å fikse uten at personen tror på seg selv. For å bygge en selvtillit må man gi den ett solid grunnfeste i sin egen bevissthet. Det nytter liksom ikke å fylle vin i en sil, for å si det sånn.
  Derfor er menn flest kun ute etter bekreftelse.Men det nytter ikke. For de tror ikke på ros og anerkjennelse selv om de hører det 10000000 ganger. De blir istedet avhengig av å høre det. Gang på gang. Fordi de identifiserer seg utelukkende via andre, MÅ de høre smisk/go`ord og asskissing hele tiden.

 • virre Says:

  Kvinner skal være varme:)) Is klumper pælmer jeg ut, og kvinner skal se ut som kvinner:)) og dem som ser ut som melsekker,,ja da takker jeg for laget….Og til den kommentaren ovenfor meg. Det finnes grunner til at menn drar ut av landet for og finne seg dame….:))

 • wakka Says:

  Stakkars Virre. Trodde du hadde funnet ei dame for lenge siden?
  Og ut av landet? Ja.God idè! God tur:-) Og lykke til!

 • virre Says:

  Jeg ble overfalt av ei bomse kjærring. Hun er ikke min type.Hadde hun vært 30 kg lettere, så hadde det vært håp. Jeg og en venn har etablert et bygge firma. Vi skal feire firma etableringen med en Riga tur , den siste uken i september.

 • Wakka Says:

  Hurra og så stas! Vet du. Jeg hadde gledet meg helt sinnsykt til en sånn ferie.
  Med eller uten kompis eller damer for den saks skyld.
  Og bomsekjærring? Kg? Hva det har med saken å gjøre forstår ikke jeg. Hun glemte vel å fortelle deg at du var verdens 8. vidunder, bare.
  = ikke intressant?

 • virre Says:

  Den damen, var ikke min type, basta bom. Kvinner skal se ut som kvinner.Bli no ikke sjalu, for at 2 vakre og yre trøndere drar til Latvia:))) vi kommer tilbake vet du:))

 • Wakka Says:

  Hvordan i all verdens skapelse kan du se for deg at jeg skulle ha noen grunn til å bli sjalu? På hvem? Og hvorfor?
  Misunnelig, ja. Jeg vil også reise:-)

 • virre Says:

  Du sjalu,,,det er 3 alternativer,
  På den kvinnen:: for at hun møtte meg.
  På meg:: for at jeg er en lykkelig fyr.
  Min venn:: For at han har gode venner.

 • Wakka Says:

  Virre; OM du treffer på ei dame som faktisk vil ha deg, skal jeg glede meg på dine vegne.
  Sjalu på deg? Nei. Jeg er ett lykkelig menneske selv.
  Din venn? Nei, bevare meg. Hvorfor? Jeg har svært gode venner selv.
  Jeg er heller ikke ett menneske som er sjalu.
  Kun når jeg er seriøst og skikkelig nyforelska. Og knapt nok da:-)

  Og neste gang du kommenterer helt på utsia av tema, blir det fjernet, Virre. Jeg synes du kan kommentere INNLEGGET mitt og ikke komme med all mulig annet tøv.
  PS:::
  Det hjelper veldig lite å legge inn FLER usakligheter.

 • virre Says:

  Hva er det peneste du kan si om menn generelt??;)))

 • Wakka Says:

  Om menn generelt finnes det bare en vakker ting å si;( Og den er seriøst vakker!) Om alle menn hadde forsvunnet fra jordens overflate i morgen, ville jeg syntes det ble litt stusselig:-)

 • skellington Says:

  Sa mange vakre menn som svermer rundt deg om dagen, så tror jeg det hadde blitt det ja. 😉

 • Wakka Says:

  Hehehe… Jeg må si at menn også kan være en sann fryd for øyet, Skellington:-p
  Men hysj, hysj! Ikke få meg til å falle ut av min nye groove!

 • virre Says:

  Trøndere er et vakkert folkeslag:))

 • wakka Says:

  Whhatevur…:-p

Skriv et svar