Chibi!

Et uttrykk jeg bare MÅ få si noe om!

Det kommer fra japansk  (selvsagt. De fleste geniale, søte ting er japanske!!) og betyr noe slikt som «lite barn».

Det handler (åpenbart) om å gjøre noe…æh.. «normalt» til noe uhyre søtt, barnslig noe!

Og siden jeg fant mitt alter ego som «chibi», var jeg jo ganske enkelt tvunget til å legge ut bildet!

Kunstneren kaller seg for Capsicum…tror jeg?

Vet ikke så mye mer, men antagelig kan man google om man føler for DET.

Anyways: Mitt «Chibi» alter ego; Wakka


13 Responses to “Chibi!”

 • Wakka Says:

  Eh…Ok? Så er du ikke Torbjørn.
  Hvorfor du da skriver så familiært til meg som om vi kjenner hverandre pluss at du nevner navnet Annlaug er da litt mystisk.
  Men DEG om det, antar jeg. Så må jeg si at det virker som du har strevd endel med spamfilteret mitt siden du har postet så mange like kommentarer.
  Ellers; Om en slik promoteringsfilm for SV skulle lages, ville jeg nok sparket både regissør, castingansvarlig og alle som måtte ha vært med på idèmyldring for opplegget 😀
  Ha en ellers vakker dag.

 • Anonym Says:

  Juli ,2012.Lier Sv har fått i oppdrag og lage en film pluss fotomontasje som skal beskrive det gode liv i nord :)) Av den grunn er vi invitert forann Tromsø sin stolthet:)) Du ser på mine øyne, som til forveksling minner deg om svolvær pluss elimentene jord,vann og ild. du vet at du kan gi 10 år av ditt liv for en natt med undertegnede på Radison blu hotell i Tromsø.På tur rundt kirken begynner jeg og fortelle deg om Jostein Gaarder sin roman appelsinpiken.Resten av runden blir en tur med tårer, gleder ,sorg og savn. Og når vi nærmer oss trappen så vet du :)) Du vil bli min nye mamma:)) Annlaug på sin side får bilder publisert i National Grapic og hun vinner 10 årets bilde . noe som gir henne heder og verdighet. Kong Harald sender henne telegram, der han gratulere, og resten er som sagt historie:))

 • Anonym Says:

  Resten av runden blir en tur med tårer, gleder ,sorg og savn. Og når vi nærmer oss trappen så vet du :)) Du vil bli min nye mamma:)) Annlaug på sin side får bilder publisert i National Grapic og hun vinner 10 årets bilde . noe som gir henne heder og verdighet. Kong Harald sender henne telegram, der han gratulere, og resten er som sagt historie:))

 • Anonym Says:

  Lier Sv har fått i oppdrag og lage en film pluss fotomontasje som skal beskrive det gode liv i nord :)) Av den grunn er vi invitert forann Tromsø sin stolthet:)) Du ser på mine øyne, som til forveksling minner deg om svolvær pluss elimentene jord,vann og ild. du vet at du kan gi 10 år av ditt liv for en natt med undertegnede på Radison blu hotell i Tromsø.På tur rundt kirken begynner jeg og fortelle deg om Jostein Gaarder sin roman appelsinpiken

 • Anonym Says:

  oj

 • Anonym Says:

  Lier Sv har fått i oppdrag og lage en film pluss fotomontasje som skal beskrive det gode liv i nord :)) Av den grunn er vi invitert forann Tromsø sin stolthet:)) Du ser på mine øyne, som til forveksling minner deg om svolvær pluss elimentene jord,vann og ild. du vet at du kan gi 10 år av ditt liv for en natt med undertegnede på Radison blu hotell i Tromsø.På tur rundt kirken begynner jeg og fortelle deg om Jostein Gaarder sin roman appelsinpiken.Resten av runden blir en tur med tårer, gleder ,sorg og savn. Og når vi nærmer oss trappen så vet du :)) Du vil bli min nye mamma:)) Annlaug på sin side får bilder publisert i National Grapic og hun vinner 10 årets bilde . noe som gir henne heder og verdighet. Kong Harald sender henne telegram, der han gratulere, og resten er som sagt historie:))

 • Anonym Says:

  Jeg er overrasket over at du brukte navnet Torbjørn, men du om det. Lier Sv skal lage en reklame film over det «`gode liv i nord« Og din retro sjel Annlaug kom ikke på noe bedre enn og leie oss til den jobben, vi går rundt katedralen, mens jeg ser på byggetekniske løsninger, du er opptatt av og se mine vakre øyne som minner deg om vakre Svolvær 🙂 Etter og ha passert første langvegg på tur rundt kirken, så vet du med deg selv at meg MÅ du ha, ja du kan faktisk gi 20 år av ditt liv for en natt på Radison blu hotell med undertegnede:) Jeg begynner og snakke om Jostein Gaarder sin fantastiske roman «appelsinpiken« mens du kjenner at knærne begynner og skjelve.:) Du er kort og godt solgt, filmen blir en suksess, Annlaug får bilde publisert i National grapic og hun mottar første premien i Madison blu i New York for 10 årets beste bilde. Kongen sender telegram og resten er historie 🙂

 • Anonym Says:

  Nei det går bra, din venninne skal filme hele greia:)) Og vi spiser Lofot torsk etter på på byens beste resturant, mens jeg bringer deg fra a til å følelsemessig:))

  • Wakka Says:

   Hvilken venninne skal filme? Og hele greia..? Hva er «hele greia»?
   Og følelsesmessig fra a til å…? Dine uttrykk er noget klisjèpreget
   selv om de også virker komplett intetsigende, Torbjørn.
   Leser du mye romantikk? 😀

 • Anonym Says:

  søte ting er IKKE fra Japan (husk selvmordsbomberne) i stillehavet. Roy Lictsenstein har kunst som du liker:)) du kan få et bilde av meg, hvis jeg får kysse deg på trappen til Ishavskatedralen i sommer :))

  • Wakka Says:

   Ohayōgozaimasu! Japan har vel en av de blodigeste krigshistorier jeg vet om 😀
   Men dagens Japan produserer søte ting i HAUGEVIS! Jeg elsker Japan. Jeg skal bli japaner en dag!
   Og angående Ishavskatedralen og klining, så tror jeg at jeg er opptatt den dagen?
   Kommer selvsagt an på hvilken dag det er snakk om :-p
   Og Roy.. Næææh.. ikke spesielt imponert av han, nei. Sorry 🙂

 • Anonym Says:

  Et tips.. Roy Lichenstein :))

Leave a Reply