Curses!!!

Forbanna journalister!
Dumme meg som satte meg ned og surfet litt på nyheter…
La meg bare få presisere at jeg er utdatert nok til å ikke ha peil på hvem dama de skriver om er, ei heller hva hun bedriver.
Det er nemlig fullstendig underordnet!
For;
Jeg forlanger herved tekstforfatteren av DENNE artikkelens hode på ett fat.
Eller. Glem det.
Ett slikt hode kan umulig ha noen verdi!!
Jeg forlanger i alle fall bikinibilder/badebilder av vedkommende tatt i ett ubevoktet øyeblikk. Jeg forlanger at verden får studere kroppen til vedkommende inngående, og at det skal akkes og oies over alt fra hengemage/pupper til rynker og appelsinhud. «Greit nok» siterer tekstforfatteren «bare» Daily Mirrors uttalelser angående denne Lindsay, men ikke ett ord blir uttalt om at vedkommende på noe som helst vis er uenig.

Når i HELVETE skal disse journalistene lære?
Jeg er seriøst rasende på de latterlige uttalelser om kroppene/ trynet til kjendiser!! Og denne Lindsay er jo flott på disse bildene? Nei.. Herregud.Sorry!! Man kan jo ikke telle ribbena hennes! Skandale!

Hva er det journalistene BABLER om? For dette er babbel! Skitprat! Tungetale for barbiehysterikere!
Er det noen jeg skylder på for å bygge opp skjønnhetstyranniet, så er det nettopp journalister.Mote og kjendisjournalister.
Fuck them!! La dem steke i sitt eget paparazzifett og måtte deres øyne dømmes til å for alltid skue inn i hverandres rasshøl!

Jeg er overvaksinert!!
Jeg skal aldri mer lese en artikkel om noen som er mer kjent enn Olga i fra Volga.
Det er ikke det aller minste merkelig at ungdom får både spisevegring og mentale forstyrrelser.
For de kan aldri bli pen nok, TYNN nok, god nok, populær nok, eller på NOE vis leve opp til medias forbannede hyklerske Gud/Gudinne- ideal.

Excuse my bad french, men nå vart denne dama skikkelig forbanna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulig denne klesmodellen slipper igjennom nåløyet?  ……….Bokstavelig talt.

 


6 Responses to “Curses!!!”

 • Wakka Says:

  Det rare er.. at det a4-livet som framstilles som idealet, faktisk ikke eksisterer annet enn unntagsvis.. 😀
  Festlig, egentlig.

 • Annlaug Says:

  Problemet er at vi alle higer etter usunne ting, noen på litt sterkere måte en andre.Så de med mindre vett får da vinklingen på det usunne til å bli noe ettertraktet så idiotene får en unnskyldning til å kjempe mot drømmer som knuser dem. Så da står vi der da, håper på litt mer vett, at vi ikke en eneste gang skal la oss forføre av idiotene for å hige etter deres a4 liv….

 • Wakka Says:

  Vel, Annlaug.Sant nok at dette ikke er hverken overraskende eller sjokkerende fordi det er noe som blir skrevet hver dag om diverse kjente og mindre kjente mennesker.
  Men noen ganger klikker jeg fullstendig på idiotien.
  Det er ikke første gang, og det blir neppe den siste 😀
  Jeg avskyr den type «Du-er-ikke-god-nok-føl-deg-liten»kampanjer. Pjuk!!!

 • Wakka Says:

  Tb. Det som irriterer meg mest er at det blir en slags vekselvirkning når media hele tiden framelsker disse synspunktene. De mener de gir folk «det de vil ha», og folk begynner faktisk å TRO at det er det de vil ha.
  Er bare å lese omkring på nettet. Folk som anser ett perfekt utseende som meningen med tilværelsen. Nøkkelen til lykke. Og uten dette perfekte utseende, er man ingenting.
  Herremin.. Så ufattelig tomt og trist.
  Og så totalt usant.

 • Annlaug Says:

  Når man ser hvem som skriver det, hva hun ellers kan stå for så blir jeg ikke overasket. Det som overasker mest er at det bladet forsatt selger og de som leser det jevnlig tror på det… hva jeg mener om de trenger jeg vel ikke å si, hvorfor ikke dyrke mangfoldet? 😉

 • Anonym Says:

  Jeg er i utgangspunktet enig med deg,,men disse jimbo folka liker det der svadaen….jeg liker litt og ta i æ:))

Leave a Reply