Jeg lider av intoleranse

Ja. Det er desverre slik.
Jeg evner ikke å forstå andres standpunkt.
Faktisk ikke i det hele tatt!
Jeg vurderer kun verden ut fra hva jeg selv finner intressant, viktig eller spennende.
Jeg avskyr å være nødt til å forholde meg til ekstremister.
Jeg takler ikke moralister,spinat,(æsj!!) dobbeltmoralister eller fanatikere.
Hysterikere skremmer meg, og sutring gir meg gåsehud i øregangene.
Jeg tar avstand fra personer som er på jakt etter noen å utnytte.
Innpåslitne vesner med behov for akutthjelp 24 timer i døgnet , 7 dager i uka, 12 måneder om året bes fresende om å velge nabodøra, takk.

Jeg fikser ikke blærete selvoppnevnte autoriteter eller labratoriemusoider.(Sistnevnte er min personlige betegnelse om menneskeliknende skapninger som har fått implantert glitter på alt fra tenner til nyrene)
Jeg blir litt dårlig i magen av pjattere, motehysterikere, barbiehybrider, såpeserier, romantiske komedier, spinat (Fydda!!), bedritne realityshow som kun ønsker å gjenskape skikken med offentlig gapestokk, dårlig kaffe, vinter,arroganse,vaneløgnere,mannsjåvinister, cd`er som fusker, tomme sigarettpakker, tom lommebok, foreldremøter og spinat.(urk)
Mobbere gjør meg forbanna. Jeg har lyst til å sende alle mordere, voldsmenn/kvinner, barnemishandlere,dyremishandlere, pedofile, gale politikere og ondskapsfulle slarvkjærringer av begge kjønn i en romkapsel med enveisbillett til Det Store Tomme Intet. Og de skulle KUN hatt spinat (blæh!)som proviant.

Og garantert er det ett lass med andre saker jeg ikke kan forstå bakgrunnen for, hensikten med, eller fra hvilke fremmede vesners tankesøppel visse ideologier fødes.
Så beklager. Jeg mangler empati og vidsyn. Men jeg tenker ikke over det til hverdags.
Dermed er overskriften feil og jeg lider absolutt ikke selv om jeg pr definisjon er intolerant.
Men muligens burde jeg føle at dette var en lidelse. Bevisene er jo her.
Tydelig ser man hvordan jeg i min ubetenksomme intolerante, ureflekterte egosentriske empaitmangel rakker ned på den forsvarsløse spinaten.(pjuk)
Og kanskje er jeg også OND som ikke liker det vemmelige stinkegresset?

Garantert!


Leave a Reply