Frigide mannfolk


Siden jeg først lærte meg hva ordet frigid innebar, har jeg hatt inntrykk av det å være frigid IKKE var en slags særkvinnelig tilstand og noe menn beklaget seg over til andre menn over ett ølglass eller 10 på puben.

Jeg mente selv at jeg kunne bevitne om at det fantes nok av menn i denne verden som jeg ville karakterisere som frigide.

Men skam på meg, så feil tok jeg!

For i følge Caplex betyr ordet frigid (lat.); kald, kjønnslig ufølsom. — frigiditet, kjønnslig kulde hos kvinnen; manglende evne til seksuell tilfredsstillelse. Jf. impotens.

Med andre ord; Det er ifølge denne forklaringen antagelig  like «vanlig» for en kvinne å være frigid, som at menn lider av impotens. Altså ikke som jeg i min villfarelse trodde; At det var en psykisk, nærmest selvvalgt(!) tilstand. Ja, for slik virker det på menn som klager over at kona er frigid. Hun er det med vilje. For å «straffe» sin stakkars forsømte mann for ett eller annet vagt kvinnelig noe som ingen egentlig begriper hva er.

Men jeg  undrer jeg meg over hvor mye av den klaging over pilsglass eller hva som helst på puben med andre menn som tufter på virkelige opplevde hendelser og erfaringer.

Og ikke representerer en  «kultur» som menn benytter til å gi hverandre mentale kompisklapp på  ryggen.
Er det ikke rett og slett at klaging over ens partners manglende sexlyst er en måte å signalisere til de andre mennene; Jeg er så utrooolig viril!
Jeg får aldri den sex jeg trenger fordi jeg er så mye MANN og testosteron-nivået mitt/utholdenheten min er så enormt at det neppe finnes den kvinne som kan holde tritt med meg. (høhøhø)

Hva er i såfall poenget? Hvorfor synes så mange menn at dette er uendelig viktig å få poengtert?Er de engstelige for å bli ansett som late? Lite attraktive? For gamle? Jeg vetta f…

Nå skal det selvsagt tas høyde for at det finnes tilfeller hvor partneren faktisk er frigid, men det kan da neppe være så utbredt som det kan virke når man overhører «gutta» på byen? Og hva med kona/samboeren/kjæresten?

Hvilke grunner har DE for at de eventuelt ikke har lyst på sex med sin utvalgte som IKKE skyldes at hun er frigid?(Merk at det heter at menn»lider» av impotens, mens kvinner ikke «lider» av frigiditet. De er frigide. De «lider» ikke av det, underlig nok.)

Kanskje mannen stinker? Bader annenhver påske? Grafser av henne klærne,napper litt i loffen, stirrer på puppene hennes og så er han ferdig med forspillet? Eller lever hun i total uvitenhet om at mannen med foraktfull skuffelse kaller henne frigid ovenfor andre menn?

Kanskje har hun har ingen problem med sexlivet, og har heller aldri hørt en eneste klage. Hun føler seg både attraktiv og fornøyd. Hva er da grunnen til at mannen hennes ønsker å nedvurdere henne ovenfor andre?

Henger det da sammen med den  tidligere nevnte mannekulturen?

Men vil tror det finnes tilfeller der bildet er helt omvendt.Totalt. Det er mannen som er seig. Som ikke vil. Som er impotent. Men klager over at partneren ikke vil.

Men om da mannen lider av impotens;

Hva blir kvinnen fortalt om hun søker råd? Hos legen eller venninnene. Joda! Impotens( om den da ikke kommer av en rent medisinsk tilstand) kureres av nytt lekker blondeundertøy, blowjobs, mat, massasje og at ens partner blir slankere/yngre/penere. Slank deg, plei han på alle vis. Kjøp sexy klær og bli NY og spennende!

Men hva med en kvinne som er frigid? Burde ikke hennes frigide tilstand kureres av de samme tjenester gitt med iver fra hennes oppmerksomme og kjærlige mann?

( Bortsett fra at de fleste kvinner kanskje ikke synes det er så forferdelig intressant å se sin mann i lekkert blondeundertøy)

Men sjelden har jeg hørt noen gi råd til en mann om slike ting. En kvinne som er frigid, er en tapt sak. Hun blir gitt opp, klaget over og ærklært uegnet som sexpartner og Kvinne.

The end!


6 svar i “Frigide mannfolk”

 • virre Says:

  vell hehe lur dame du

 • wakka Says:

  🙂 Virr. For en gangs skyld er vi skjønt enige!:-D

 • skellington Says:

  Det finnes såååå mange menn som ikke klarer å holde følge med en stakkars dame apetitt på sex. Tror det er så mange menn som får problemer i senga da de merker at damen har virkelig en lyst som overskrider deres. Da er det lettere å dumpe dama, kalle henne mange rare ting for å holde sitt eget ego oppe. Så ja er ganske enig i det du skriver. er så lei mannfolk som tror de er perfekte når de rakker ned på kvinner! Alt for eget selvbilde. ehh er det noe av det jeg gjør nå ?? thi hi

 • wakka Says:

  Well… I den sammenhengen, Skellington, har jeg en rimelig flau innrømmelse.
  Jeg HAR dumpet menn på grunn av mangel på sex. Seriøst.
  Men jeg kaller dem dermed ikke impotent i ettekant.
  Ordet jeg bruker er LAT!
  😀 Fordi det faktisk var tilfelle.

  Men at noen benytter seg av ondsinnete karakteristikker om ekser er jo ikke akkurat nytt. Det er liksom.. Godtatt og nærmest forventet i mange tilfeller. Og av en eller annen grunn er «frigid» gjengangeren hos menn som skal rakke ned på kvinner.
  Jeg tror nesten det er det styggeste de kan si om en dame? I deres verden, da.
  😀

 • virre Says:

  du,,ikke mangel på sex, men nærhet?

 • wakka Says:

  Du behøver ikke engang forsøke å korrigere det jeg skrev for å få det til å passe med din oppfatning av kvinner, Virre.
  Jeg skrev og mente konkret mangel på sex.
  Men antagelig er du fullstendig fastlåst i myten om at bare menn behøver sex i forhold.
  Hvilket bygger enda mer opp under grunntanken for innlegget mitt.

Skriv et svar